0
Inhoud bewerken
-30%

KYK MegaFlex, Y103 Tegellijm GRIJS (Poederlijm) – 25kg

Oorspronkelijke prijs was: € 35,70.Huidige prijs is: € 24,99.

Het is een verbeterde lijmmortel op cementbasis voor grote coatingmaterialen zoals keramiek, granietkeramiek, graniet, marmer, natuursteen en porselein, met hoge hechtkracht en hoge elasticiteit, minder slippen, langere verwerkingstijd, bestand tegen temperatuurveranderingen, water en vorst.
Werktijd: Maximaal 30 minuten.
Correctietijd: 20 min.
Benodigde tijd voor gezamenlijke toepassing: 24 uur.
Het moet worden gemengd met 22 – 26% van het gewicht in water. (5,5 – 6,5 liter water voor 25 kg verpakking)
• Het wordt gebruikt voor het verlijmen van grote coatings.
• Biedt een hoge elasticiteit en hechtsterkte dankzij het polymeeradditief.
• Bestand tegen temperatuurschommelingen, water en vorst.
• Het verlengt de bedrijfstijd naarmate de openhoudtijd wordt verlengd.
• Het is gemakkelijk te bereiden en toe te passen.
• Glijdt niet weg bij verticale toepassingen.
Geschatte levering op 22 - 28 oktober, 2024

Beschrijving

MegaFlex Y103; Het wordt gebruikt voor het hechten van coatingmaterialen zoals cementgebonden pleisterwerk, dekvloeren, gegrond beton, oude keramisch gecoate oppervlakken en droge wandsystemen, die duurzaam, stofvrij zijn en een lage waterabsorptie hebben, en keramiek met een lage waterabsorptiesnelheid, om horizontale en verticale oppervlakken in binnen- en buitenruimtes.
Het wordt gebruikt op plaatsen binnen en buiten, zoals ziekenhuizen, scholen, winkels en markten die worden blootgesteld aan zwaar verkeer, op vloerverwarmingsvloeren waar de warmteveranderingen groot zijn, en op de vloeren en muren van metro’s, terminals en autostations met trillingen. Het wordt gebruikt voor het verlijmen van coatingmaterialen op oppervlakken waar waterdichting is aangebracht en voor keramische verlijmingstoepassingen op keramiek waarop MegaFilm Visco A203-primer is aangebracht.

Voorbereiding van het oppervlak
• De ondergrond moet droog, schoon, stevig en vrij zijn van stof, olie, vuil of materialen die de hechting belemmeren. Van de ondergrond moeten stoffen als mortel- en cementresten worden afgeschraapt.
• Het stoffige oppervlak achter het keramiek moet worden bevochtigd en gereinigd.
• Reparatie van oppervlaktedefecten met een diepte van meer dan 1 cm dient te gebeuren met MegaTamir İ T101 of MegaTamir K T102 6 – 8 uur vóór het aanbrengen van de lijmmortel. In gevallen waarin structurele reparatiemortel moet worden gebruikt, moet MegaTamir İ Yapısal T103 of MegaTamir K Yapısal T104 worden gebruikt.
• Na het reinigen van het oppervlak moet het oppervlak worden gegrond met MegaFilm A201 primer in een enkele laag om de hechtkracht te vergroten en het absorptievermogen van het oppervlak in evenwicht te brengen, en moet het oppervlak 1 – 2 uur laten drogen.
• Voordat het oppervlak op zichtbetonoppervlakken wordt aangebracht, moet het oppervlak worden geprimerd met MegaFilm BB A204 zichtbetonprimer als een enkele laag om de hechtkracht te vergroten en moet het oppervlak minimaal 3 uur drogen.
• Voordat keramische tegels op de oude keramische coating worden gelegd, moet deze in één laag worden gegrond met MegaFilm Visco A203 primer en minimaal 3 uur laten drogen.
• Vóór applicatie op stoffige ondergronden dient het oppervlak te worden gegrondeerd met MegaFilm A901 en minimaal 4 uur te laten drogen.
• Bij toepassingen in natte ruimtes moet vóór het aanbrengen van keramiek een waterdichting worden aangebracht met het Megaİzo Lastik 10 S103-product op het oppervlak dat is gegrond met de aanbevolen primer.

Extra informatie

Gewicht 25 kg
Kleur

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Klantenservice

Klantenservice-formulier

Stel ons uw vragen over dit product.

We reageren meestal binnen 24 uur.